2012. május 26., szombat

A rák ellen - a csodálatos citrom



A citrom 10.000-szer erõsebb, mint a kemoterápia

Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szeletet, ezzel is megelõzheted a rákot.

A Citrom ”Citrus” egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10.000szer ERÕSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA. 
Miért nem tudjuk mi ezt ???
Azért mert laboratóriumok vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levõ barátaidon, hogy a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) elõnyös a betegségek megelõzésében. Az íze kellemes és NEM termeli a rettentõ kemoterápiai mellékhatásokat.
Ha van lehetõséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy teraszodon, akkor még ma tedd meg.
Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve õrzött titok, a multimilliomosok és a multi cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.
Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy több fajta létezik belõle. A citromot eheted különbözõképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hõsítõ italokat belõle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon végez.
Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUS ELLEN!!! Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos különbözõ rákokra. Antimikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGE DÉSEKRE, az
ÉLÕSKÖDI PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA HA
TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS
ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN!!!
Ennek az információnak a forrása elbõvölõ. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több, mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT
12 féle rák esetében, beleértve a:
COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban),
MELL,
PROSZTATA,
TÜDÕ, és a
HASNYÁLMIRIGY-ben.
Az összesítés ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN -amely az a gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, amely lelassítja a növekedést a rák celláiban.
És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat terápia nem csak, hogy megöli a
rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.
Institute of Health Sciences,
819 N. L.L.C. Cause Street,
Baltimore, MD 1201

2 megjegyzés:

  1. Colon: vastagbél (latin)

    VálaszTörlés
  2. A citromkúrával kapcsolatban elárulok egy titkot. A citrom csak átmenetileg "lúgosít". A máj nemcsak a cukrot, sok más anyagot tárol élettartalékként, hanem a szódabikarbónát is, hogy az elfogadott 7,4 PH körüli értéket tartani tudja. A citrom fogyasztásával ezt a tartalékot veti be a máj, de nem sokáig, ha kiürül a tartalék, akkor visszájára fordul a szervezet, elkezd savasodni. A 9 citrom után azért nem viselik el sokan a citromkúrát. A citromból csak a C-vitamin tartalom rákellenes. A csipkebogyó, vagy a kivi sokkal több C-vitamint tartalmaz, mint a citrom.

    VálaszTörlés