2011. november 30., szerda

Egészség, vagy betegség?

‎" ELJÖN MAJD AZ IDŐ, AMIKOR SZÉGYENNEK SZÁMÍT A BETEGSÉG, MERT A ROSSZ GONDOLATOK KIVETÜLÉSÉT LÁTJÁK BENNE" /Wilhelm von Humboldt/

Mi az egészség? Egyszerű: az EGÉSZ-ség. Az az állapot, amikor energetikailag (minden csakra pont, és minden energia információ) egyensúlyban, harmóniában létezünk. A betegségek azt a területet jelzik, ahol kibillentünk ebből az állapotból. Súlyosságuk pedig attól függ, h milyen mély a diszharmónia. Tehát, igazából minden betegség (nem csak a pszichét érintő) a lélek segélykiáltása, valójában csak egy tünet!! A kezelés pedig sajnos többnyire, csak tüneti szinten történik, olyan, mintha a kocsinkban kigyulladó piros visszajelző lámpát iktatnánk ki ahelyett, h feltöltenénk az olajat.

Ki ne hallotta volna azt a mondást, h “ép testben ép lélek”!? Fordítva igaz: ÉP LÉLEK, ÉP TEST. Ergo, a betegségek a hibás gondolati, érzelmi energiaminták manifesztációi. Azt kell vizsgálni, h milyen területen vannak tünetek. Ha valakinek a háta fáj, akkor nagy érzelmi terhet cipel, ha a lába, akkor nem jó irányban halad (vagy éppen meg kell állnia pihenni). Csak az a terület egyértelmű, ahol probléma van, az előjel az nem, ezt mindenkinek magának kell értelmeznie. Például egy kézfájás oka lehet az is, h valamihez nagyon ragaszkodunk (nem engedjük ki a markunkból), vagy az ellenkezője is, hogy meg akarjuk kaparintani. Általánosságban az is elmondható, h a páros szerveink párkapcsolati problémákat jelentenek. A rák lelki oka pl.: a rosszul értelmezett szeretet...

Kis Hazánk vezet a szív és érrendszeri betegségekben, valamint a tüdőt érintő súlyos betegségekben is. A szív a szeretet központja, az öröm befogadásának színtere, kardinális központ, amely a bennünk lévő Istenit hivatott képviselni, mintegy a polaritásból az egységbe történő átlépés kapuja... A tüdő pedig, az életerő befogadásáé, áramoltatásáé a légzés által. Hogy ezeken a területeken vagyunk egyensúlyi helyzetünkből kibillenve, nem véletlen. Így élünk mindennapi félelmeink közepette. Én azt gondolom, h a “felsőbb erők” ezt szándékosan teszik velünk.
Félünk, nem szeretünk, felszínesen lélegzünk (nincs élni sem kedvünk), alig élünk. NE ADJUK FEL, JÖN A VÁLTOZÁS!!!!



Pio atya szavai: “Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. …”

Az eddigieket követve én azt gondolom, h a magyarságnak különleges szerepe van. Ennek “köszönhetjük” a kitüntetett figyelmet (negatív energiaminták tömkelege).
EZ A MI FIGYELMEZTETÉSÜNK!!! A szeretet, az egység, az áramlás (nem a befelé fordulás) témáiban kellene tudatosabbá válni, hisz ezek a területek vannak kibillenve az egyensúlyi állapotból, a vezető megbetegedések fajtái ezt üzenik nekünk!!!!

Magyarország területén (a Pilisben, a Föld szív-csakrája) található egy energetikai központ, aminek óriási szerepe van az egész emberiségre nézve. Szerintem Pio atya erre utalt. Tudjuk, h léteznek a különböző energiamezők, tudathálók, amik az egész Földet átszövik. Azt is tudjuk, h a magyarság szellemi minőséget jelent, ami kötelez. Sokan ezt összekeverik a nacionalizmussal, a sovinizmussal, és rengeteget ártanak ezáltal!!!

Nehezebben elfogadható az, h a betegségekhez hasonlóan minden, de minden dolognak felsőbb oka van. Ami manifesztálódik az érzékelhető világunkban, az mind valami érzelmi, gondolati dolog kivetülése. Így van ez pl. a baleseteknél is, ezeket elemezve érdekes összefüggéseket fedezhetünk fel. De az időjárás, a természeti katasztrófák is eszerint működnek.
Tehát globális szinten van miért aggódnunk! ILLETVE AZ AGGÓDÁS HELYET INKÁBB IDEJE LENNE TUDATOSABBAN, SZERETETBEN ÉS ŐSZINTÉN ÉLNI (már gondolati szinten is)!!!
Fontos megjegyeznem (nyugodtan lehet bolondnak titulálni): A NEGATÍV GONDOLATAINK IS MANIFESZTÁLÓDNAK, NEM CSAK A KIMONDOTT SZÓNAK VAN EREJE!!! (A gondolatnak is teremtő ereje van)!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése