2012. február 10., péntek

Kristálygyerekek: a legújabb generáció



A béke követei, az áldottak, a különlegesek. Ebben semmi misztikus nincs, a világ tudatossága változik – és ők hozták az új világosságot. A Kristály gyerekek egészen fiatalok, a legtöbbjük legfeljebb hét éves. Állítólag a 2001. szeptember 11-i sokk volt az, amikor elérkezett az idejük, vagyis szükség lett arra, hogy leszülessenek a Földre, és végre rendet tegyenek. Indigók és Kristályok Steve Rother szakértő Béketeremtőknek hívja őket, ellentétben az Indigó gyerekekkel, akik a Rendszerbuktatók becenéven váltak ismertté harcos, szembeszegülő, újító szellemükkel. Az Indigók az aurájuk jól megkülönböztethető színéről kapták a nevüket, az indigó szín pedig a harmadik szem, vagy a szemöldökcsakra színe. Így ők nagyon intuitívak, szellemi beállítottságúak, gyorsak, és hamar elunnak dolgokat. A Kristály gyerekek ezzel szemben nem az aurájuk színéről lettek elnevezve, hanem a magas rezgésükről. Ezzel együtt ők a korona csakrában dominánsabbak, és a fehér és tiszta aura jellemző rájuk. Az Indigók viselkedését gyakran illetik a hiperaktív vagy figyelemzavaros jelzővel, amikor pedig csak arról van szó, hogy mások, éberebbek, tudatosabbak, és nem elégíti ki őket az eddig megszokott, „hagyományos” gyerekekre szabott nevelés. A Kristály gyerekek viszont befelé fordulóbbak, analizálnak, megfigyelnek, és sokszor egészen elkülönülnek a környezetüktől. Érzékenyek és sebezhetőek, ezért igyekeznek távol maradni attól a világtól, amibe még nem igazán illeszkednek tiszta, békés lelkükkel. 


A Kristály gyerekek jellemzői:
● Kifejezetten érzékenyek mindenre a környezetükben: hangokra, színekre, mások negatív érzelmeire, szagokra, ételre, vegyszerekre, szennyező anyagokra, a ruházat „érzésére”, az erőszakra, mások fájdalmaira, a csoport-tudatra, elektromágneses frekvenciákra, napkitörésekre. 
● Mivel ennyire érzékenyek, nagyon sebezhetőek is, ugyanakkor nagyon erőteljesek. 
● Szükségük van egyedüllétre. Nem jól működnek a hagyományos csoportokban, mivel kevesen értik meg a magányra, egyensúlyra, feltöltődésre és mély csendre való igényüket. Ettől még mások csodálják őket, és mágnesként vonzzák az embereket. 
● Szükségük van arra, hogy napi kapcsolatban legyenek a természettel és az elemekkel. Ez segít nekik egyensúlyba hozni és kitisztítani azt a sok diszharmonikus energiát, ami éri őket és erős hatással van rájuk. 
● Ha az élet túlságosan intenzív, vagy trauma éri őket, visszahúzódnak, és elszigetelik magukat a társadalomtól, hogy óvják magukat. 
● Amikor a szemedbe néznek, úgy érzed, a lelkedig hatol a nézésük. Mintha a gondolataidat is látná - és valóban: annyira erős az empatikus készségük, hogy sokszor érzik mások gondolatait. 
● Kevés hagyományos nevelésre van szükségük, mivel gyengédek, bölcsek, és készek elmondani, mire van szükségük, ahogy azt is, mi jó számukra és mi nem. Fontos komolyan venni az észrevételeiket, óhajaikat. 
● Gyakran elkerülik a bevásárlóközpontokat vagy zsúfolt helyeket, tömeget, mivel ott túl sokféle energia van egyszerre jelen, amit nem tudnak kezelni. 
● Mély szeretet táplálnak a gyerekek és az állatok irányába, és feltűnően jól kapcsolódnak bármilyen élő dologhoz. 
● A vizet nagyon szeretik, és jó hatással van rájuk: tisztítja és nyugtatja a lelküket. Imádják a fürdést, a zuhanyt, a tengert, a vízesést, a szökőkutakat, vagy a vízben és a homokban játszani. 
● Sok tiszta vizet kívánnak, és általában a friss, természetes ételeket részesítik előnyben, valamint a természetes anyagból készült ruhákat. Gyors az anyagcseréjük, és többnyire vegetáriánusok. 
● Félnek az intimitástól, mert olyan gyakran érzik azt, hogy nem tisztelik őket. Inkább vannak egyedül, mint hogy valaki figyelmen kívül hagyja a személyes terüket. Sokszor a romantikus kapcsolatot is kerülik, mert annyira félnek attól, hogy fájdalmat okoznak a másiknak, ha vége van a kapcsolatnak. 
● Ártatlanok, tiszták, naivak, szinte bűntelenek – ez az egó hiányának köszönhető. 
● Sokszor magukra vállalják annak a felelősségét, ha valaki meghal, megsérül, vagy akár a két ember közötti veszekedését is. 
● Okos lények, akik egyben látják a nagy képet, és ösztönösen értik a spirituális törvényszerűségeket, azok működését. Tisztán kapcsolódnak a felsőbb önmagukhoz, ismerik a szellemi Egy-ség igazságát. 
● Természetes gyógyítók, békítők. Általában sokféle területen tehetségesek. Fontos a gyerekeknek segíteni, hogy leföldeljék az energiáikat harcművészetek, kertészkedés vagy tánc által. 


forrás: http://www.nana.hu/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése