2012. január 4., szerda

Sai Baba Tanítása


 
Várlak téged Mária a beszéd, és a tanítás mezején. Kérlek, fogadd üdvözletemet, és forró szeretetemet, amellyel közelítek hozzád. Szíved nem egy zárt, és jeges szív. Az értelmek, és a szeretet gondolatok telítik azt, és így megtöltve van ezzel. Én már nem tudok a számodra ettől többet, és nagyobbat adni. A forró isteni szeretet a tiéd, és az enyém.
A” Bírtok”, amelyben van a szív a te birtokod, és örökséged tőlem. Rendeltem számodra erőt, amely lemossa a port erről a birtokról. Tiszta látható lesz a számodra, minden érzés,és tudat, ami az emberi szívben van. Szeretni veled jó, mondod Te. Szeretni mindenekkel mondom Én. Az Vagyok, akinek gondolsz. Isteni inkarnáció. Háromszor született, mint az inkarnáció, akit Trismegisztoszként is ismersz. Velem vannak a HATHOROK, mint isteni nép. Ők tanítottak általam az egyiptomi létben. El kell azonban határolnom magamtól,az előbbi inkarnációt,mivel más-más volt a feladata. Az idők végére,már átlátható lesz az inkarnációk sorozata,és a benne elvégzett munkám.
Lehet ebben hinni, és lehet ezt elutasítani. Mindenkor ez Van.
Érdemes-és érdemleges e-veszítettségben is arra gondolni, hogy a fejlődés érdekében, minden hit, akarat, vallás, teremtés, szeretet, és más elgondolások is elfogadhatóak. Minden gondolat, egy mantra, amely megteszi a dolgát. Energiát, fényt hoz a létre, amely manifesztálódásra törekszik.
Ha akadályokba ütközik, akkor később valósul meg a számotokra. Ez a kegyelem törvénye. 
Ezt is Én idézem elő. A javítás lehetősége áll benne, a számotokra. 
A pozitív fény amelyben, sok szeretet töltés van, hamar vagy azonnal manifesztálódik. Előfordulhat azonban az, hogy az alacsonyabb szintű energia közeg, ahol az isteni gondolat megszületik, nehezíti a megvalósulását a jónak. Ilyenkor a jó, és a szeretetteljes közegbe indul el,és ott valósul meg,ahol nincs negatív megvalósulás. Ha így más Univerzumok számára teremtesz pozitívat, és szeretetet, akkor visszahatnak rátok jól. Igaz az, hogy semmi nem vész el. Átalakul, és formálódik minden. Számotokra vagy jóra, vagy rosszra. Ezer, meg ezer éve tanítom ezt ,a földön is. Legyen ez ma megértve! A gondolatteremtő ereje hat,és elterjed a világokban :jól ,vagy nem jól. Kérd az isteni létedet, hogy értesse meg ezt az emberekkel. Tanítsd arra az embert, hogy szeresse,a gondolatait, vagyis fordítson rá figyelmet.
A szeretet gondolat, nem rossz mantra. Ezen gondolati mantrák hozzák létre, a fentebbi éteri közegek, fény alkatát, rezgését. Van egy olyan faj, akik különösen nagy hangsúlyt fektetnek e-rezgéstartomány létrehozására. Járuljatok Ti is ehhez a munkához, a szép, pozitív, szeretetben való gondolatokkal. Hozzátok létre azt a közeget, amelyben szeretitek egymást.
A lényeg az,hogy értelmedre figyelj,teremts jót! A jó megmarad,a rossz sötét feloldódik,semmivé válik itt az idő tartományban. Az időtartomány, nem egy ruha, amit felveszel, és leveszel..Ez egy olyan energia/tudat közeg, amely létező gondolat tartomány . Az a létforma,amelyben 
2
gondolkodtok,ebben az energia/tudat közegben van. A gondolat, és energia megteremtése, irányítása,a Ti isteni privilégiumotok. 
Amikor ezt megértve gondolkodtok, a tudat megszünteti ezt az energia közeget. Nem létezővé válik a számotokra a tér/idő energia közeg. Minden megvalósuló életközeg, minősége attól függ, hogy melyik érzelmi valósággal, hoztad létre.
Vigyázz ezért arra, hogy mit teszel!
A szeretet nem olyan energia, ami elillan, és kevés volna belőle. Ez a tévedés mantrájából származó teremtésetek .A téveszmék,tévutak nem más,mint a nehéz szeretetlen gondolatok, amelyeket félelmeitekben hoztok létre. Sajnálatos módon ez a teremtésetek ott marad a Ti teremtés idő/teretekben.
Minden energia oda csoportosul, ahol már sok van belőle.
A pozitív, és a negatív is a maga tartományához kerül. Akkor van változás, ha pozitív teremtésetek eredményeként, más univerzumok visszasugározzák, felétek a hálát.
Ez már megmarad azokban, akik ebben az energia/gondolat közegben élnek. A fejlődéseteket így indítjátok el. Minél több emberi tudat érti ezt meg, annál több ember élhet majd a szeretet energiateremtésben. A vállalásotok nem kevés. Figyelni kell minden gondolat/érzelemteremtésetekre. Ügyelve, az önzetlenségre, a békére és a szeretetre, amiben az bölcsé tesz benneteket. 
A haladás és a fejlettség ez: Tenni, és erre koncentrálva szeretni önnön létedet, ami erőt ad a további cselekvésre. Meg kell látnotok, hogy ez az egyetlen út, amely kivezet benneteket, a káoszból a rendbe és a szeretet energia közegbe. Ahol, hasonló lényekkel élhettek, együtt boldogabban.
Várom, a visszajelzéseteket.,a megértéseteket és azt,hogy ebben teremtitek az ember új életterét itt a földön.
Áramoltatom felétek szívem szeretetét, és amikor Ti ezzel a munkával megnyitjátok a felétek vezető útját, meg is érkezik hozzátok.
Veletek maradok szeretetben.
Sam ra , Mari pu.
Sai Baba Debrecen 2011. április. 29
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése