2011. november 22., kedd

A bakancslista - film





Az egyikük milliomos, a másik egész életében autókat szerelt. Most mégis nagyon hasonlítanak egymásra. Edward (Jack Nicholsonés Carter (Morgan Freeman) ugyanannak a kórháznak a lakói, mindketten itt tudják meg, hogy rákjuk van. 


A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t  viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna..

És mert a kórteremben ebből kevés valósítható meg, elszöknek, nekivágnak a nagyvilágnak, és igyekeznek mindent kipróbálni, amit eddig elmulasztottak. Beutazzák Amerikát, száguldanak, ejtőernyővel ugranak, rég látott rokonokat látogatnak meg... nincs mit veszíteniük, viszont sokat nyerhetnek. Például egy új barátot..

http://vimeo.com/30222736

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése