2012. május 10., csütörtök

Jézus Evangéliuma


1/ Amíg a földi ügyeket az Égi törvény örök rendje irányította.

2/ Amíg az emberi gonoszság meg nem rontotta bennetek az istenfiúság méltóságát.

3/ Amíg az örök szeretet Teremtőjét - akit ti Istennek neveztek- meg nem gyalázták e gonoszok azzal, hogy más népek legyilkolását ez örökkévaló rendelésnek és akaratának hirdetik.

4/ Messzi idők ígéretét teszem valóvá most, hogy emberként jöttem közétek.

5/ Nem volt ez szükséges addig, míg atyáitok lelkéből a Szeretet imádsága törhetetlen hittel érkezett az örökké lett mindenhatóság fényvilágába.

6/ Amíg a mindent előre elrendező és földi ügyeket is irányít fényvilág igazsága helyett, az ember és állatáldozatokat követelő, gonosz akaratát, hogy az isten fiakat emberi szolgákká tehesse," Törvénynek " nem nevezte egy parázna nemzetség.

7/ Meglátjátok és halljátok is, miként ostorozom majd őket, mint mérges kígyók fajzatait, kiknek szája gonoszul és hamisul szól, mert csak önszeretet és önérdek lakozik bennük.

8/ Akik Istennek tisztelik a maguk csinálta írást, azt" Törvénynek" nevezik, hogy a sötétségben járók útját irányítsa.

9/ Akik nem akarják észrevenni az idők jeleit és azokban az Igazságra intés felemelt ujját.

10/ Engem meg akarnak ölni,mert tudják, hogy én vagyok a Világ Világossága, de az én beszédemet nem értik, mert nincsen bennük igazság.

11/ Ha majd legyőztem a halált és visszatérek a fényvilágba, titeket is üldözni fognak az én nevemért.
  
12/ De érettetek és mindazokért, akik majd nektek hisznek, járom végig emberi utamat, hogy Atyánk Igazsága megszentelődjék és mindnyájan egyek legyetek az Ő Igazságában.

13/ Így teszek bizonyságot arról, hogy Ő küldött engem evilágra, hogy az igazak és hívek megőriztessenek minden gonosztól.

14/ Azt fogják nektek mondani minden nap, hogy bűnösök vagytok és bűneitek terhétől csak az Ő feloldozásuk szabadíthat meg titeket.

15/ De ne higgyetek nekik, mert nem születtetek bűnösöknek,hanem sokan meggyengültetek a lélekben.

16/ Mert a gonoszok a hazugságot és a bosszút vallják istenüknek. Majd eltitkolják és meghamisítják az én beszédeimet is, amit az igazságról hirdetek, hogy titeket a fényvilágból a sötétség útvesztőibe tereljenek.

17/ Tartsátok meg azért és kövessétek az én tanításomat, hogy a lélek által mindig elérjetek engem és megmaradjatok az én igazságomban.

18/ Meg kell hát tisztulnod az önmagadba való nézéssel.

19/ Ha saját lelkedbe nézel, már ketten vagytok a megújulásra: jószándékod és az elhatározás, hogy jóváteszed azt mit gyengeségedben rosszul végeztél. Jóvátevése, lelked így megtisztulása, örömöt ad.

20/ Ilyenkor nézz a fénybe. Én vagyok ott veled és új erőt kapsz.

21/ A Lélek Világosságra gyújtott Tűz is szent. Általa is tisztulhat a Lelked, hiszen láthatod hatalmát a gonoszság elégetésére. Ne nézzed hát csak tűznek,mert bizony égi fény az is. Jóravaló elhatározásodat örökíti, jóvá tett vétkeidet elégeti. Szent fogadalmak születnek a Tűzbe, Fénybe vetett tekintetekkel.

22/ Nehéz az Igazság útja- de ha a Fényt követed,szembe állsz vele, akkor a sötét árnyék mögötted van. - De bizony, ha hátadat fordítod a Fénynek,csak sötétség vesz körül, melyben legnagyobb teher a saját árnyékod.

23/ Maradj hűséges és fordulj hozzám, hiszen emberi,apró dolgaidban is megsegítlek.-De igaz légy útjaidon akkor is ha gonoszok közelítenek hozzád.

24/ Fény - tüze és a tűz fénye adja lelkednek sugarát, mely segít is, gyógyít is, ha úgy akarod és kéred a kegyelem erejét hozzá.

25/ Én úgy parancsoltam: "Szeressétek egymást, mint én szeretlek titeket" - Ez legyen az életvizeteknek a forrása: a SZERETET.

26/ Szeresd nagyon atyádfiát, családodat nemzet-testvéreidet, hiszen közéjük születtél. Sorsotok is egy -közös.

27/ Maradjatok meg nemzetségetek erős hajtásának, mert kötelességetek az igazság tanítása - az én földi munkám folytatása.

28/ Fogjátok erősen egymás kezét és ne féljetek. Én veletek vagyok, de összefogott erőtök, közös akarattal és törhetetlen hittel végzett munkátok szükséges ahhoz, hogy veletek maradjak.

29/ A nemzetség, melybe Isten rendelt, földi életed vára otthona. Hozzá láncolt igazság. Ha eltéped e láncot, olybá leszel, mint a hulló falevél, melyet a szelek visznek magukkal s egyszer elvész valahol a feledés sarában.

30/ De maradjatok meg a FÉNYBEN, mert amint majd erősödik a gonoszság hatalma a földön, úgy majd az építtet, gazdagsággal és pompával berendezett templomok is a sötétség házai lesznek.

31/ Kaptok majd jeleket tőlem, amikor az idők megkövetelik. - Küldök majd vigasztalókat is. Egyszerű fénylátókat nem hatalmasokat.

32/ "De én veletek maradok a világ végezetéig"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése