2012. március 27., kedd

Rák ellen (vagy annak megelőzésére)


A "bükkszentkereszti füvesember", azaz Gyuri bácsi ajánlása:


Tinktúrát készítek. 40 fokos pálinkában (vodkában) oldom ki a friss gyógynövényeket. Azért ebben, mert a gyógynövények hatóanyaga háromféleképpen oldható ki: zsírban, alkoholban és vízben. A 40 fokos alkohol 40%-a alkohol, 60%-a víz. Ideális a tinktúra készítésre, minden hatóanyag kioldódik benne. A tinktúrák 15-20%-kal több hatóanyagot tartalmaznak, mint a teák. A tinktúra készítést én a DIÓLEVÉLLEL kezdem. A friss diólevelet júliusban kell szedni. Én egy 5 literes befőttes üveget rakok tele összevagdalt diólevéllel, majd teljesen felöntöm az alkohollal. Naponta 4-5-ször felrázom, és amikor a levél felissza az alkoholt, utánatöltök. Nyáron nincs gond, mert a hőmérséklet 20 C feletti. 2 hét után leszűröm, és kipréselem (vagy centrifugázom) a diólevélben lévő alkoholt és a saját nedvességét. A következő növény, amit beleteszek ugyanabba az üvegbe, a közönséges vagy ragadós GALAJ. Ugyanazzal az alkohollal öntöm fel, amit a diónál kipréseltem. Ugyanúgy 2 hétig hagyom az üvegben, rázogatom, leszűröm, kipréselem. A harmadik növény csak januárban szedhető. Ez a FEHÉR FAGYÖNGY. Ceruzánál nem vastagabb ágait és leveleit összevagdalom 5 literes befőttes üvegbe (ebből kb. 2,5 liternyi jön ki), ugyanazt az alkoholt öntöm rá, amivel már áztattam a 2 előző gyógynövényt. Ezt is 2 hétig áztatom, naponta többször rázogatom. Ennél lényeges, hogy csak 20C feletti hőmérsékleten készíthető. Ezt is leszűröm, kicentrifugázom, és kész a tinktúra, amit mindenféle rákra lehet használni. (Legkevésbé az agydaganatra. Bőrráknál inni is, kenni is kell.) Használati mód: 3. stádiumban 2-3 hétig 3 óránként inni kell egyikbõl is meg a másikból is egy-egy mokkáskanállal. Amikor a következő CT-nél megállapítják, hogy kezdett összezsugorodni a daganat, lehet csökkenteni az adagot, 4-5 óránként elég inni. Amíg a rák el nem múlik, naponta 3x meg kell inni egy-egy mokkáskanálnyit egyikből is, meg a másikból is. Amikor negatív a lelet, fokozatosan csökkenteni (kétnaponta, négynaponta, stb.) Egy hónapban egyszer inni kell a fenti adagot életünk végéig, hogy vissza ne jöjjön a rák."

2 megjegyzés:

  1. A RÁK nem egy betegség neve, hanem több, közös tulajdonsággal rendelkező betegségek gyűjtő fogalma, gyakori másik megnevezése: rosszindulatú daganat..Sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, pl nem különülnek el a környezetüktől, hanem összeakaszkodnak azzal, átszövik azt, és a kimetszésük esetén mélyen az egészséges szövetekbe is be kell vágni, és így kiemelni a rákos burjánzást..másik fontos tulajdonságuk, h áttéteket képeznek, és lassan az egész szervezetet megtámadják..az anyagcseréjük nem követi a citrát ciklust, ezért a szervezet nagyfokú lesoványodását idézi elő, ezzel együtt persze a szervezet legyengülését is..Mindezt azért írom, h a rák csak komplex módon, és főleg célzottan gyógyítható, és olyan tea, vagy alkoholos kivonat nem létezik, ami a RÁK ELNEVEZÉSŰ valamit is gyógyítana..viszont a RÁK korai felismerése már életbevágóan fontos, a siker záloga, ez viszont elsősorban orvos faladata..Gyuri bácsi (nem hiszem, h idősebb lenne nálam) teái sokat érnek, de nemj pótolják, nem pótolhatják az orvosi gyógykezelést..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te névtelen de kuka vagy....azt hiszed el amit az orvosok és a gyógyszeripar el akar veled hitetni...miért lenne az jó ha mindenkit meggyógyítanának ...? Akkor szerinted ki venné a gyógyszert amiből az orvosok élnek?
      Ne legyél már naiv......
      Fűben fában orvosság !!!

      Törlés